Shoppa lite smått =)

Konstigt alltså, jag vägde mig idag IGEN trots jag inte ska väga mig förrän torsdag hahahaha, svårt o låta bli, nu väger jag 72,7.. Sist jag skrev min vikt här i bloggen vägde jag 75..
Men de konstiga e att jag känner mig inte smal, jag känner ju att kläder blivit stora, allt sitter löst på mig nu, även dom nya kläderna jag köpte för någon vecka sedan, men ändå när jag tittar mig i spegeln så känner jag inte de, förstår ni hur jag menar? Jag fattar liksom inte de....
Ajja de kommer väl :)
Idag ska jag till Lindex och handla för mitt presentkort jag fick av min farmor igår, hon ville inte ge mig pengar i handen för då visste hon att de inte gick till mig hahaha, she knows me well...
Så jag ska se vad jag hittar =)

Kommentarer
Postat av: Karro

Jag vet exakt vad du menar. Jag väger 68 nu men känner mig som en valross.. typ.. Jag vet att jag inte är tjock men känner mig ändå som det. Men vissa dagar känner jag mig jättesmal. Så det är väl bara en känsla som kommer och går.

2010-06-22 @ 09:18:02
Postat av: Dorpan

Så är det när man går ner för fort och inte jobbar mentalt =)) ajabaja...du får jobba lite emd skalet med hihi.. grattis till viktnedgången och kul fäör dig=)

2010-06-22 @ 11:14:20
URL: http://dorpans.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback