Flyttröra

Den:2009-02-28 Kl: 13:22:17 / Allmänt / Kommentarer: 1
Ja vi håller på för fullt här hemma allt ska ner men måste pausa mellan varven då mitt blodtryck e SKITlågt så varje gång jag reser mig upp så känns de som jag håller på o svimma, drygt men de e sådant ljuvligt som tillhör en graviditet, plus att min syn håller på att bli kass, kanske måste kolla upp de, kanske behöver snygga brillisar B-) Ajja de e snyggt med glasögon hehe..... Har en liten Sigge som springer runt o skuttar av glädje i sin lilla gåstol, tur han har den och tur han sitter i den nu när man håller på o flytta som man har lite koll på var han håller hus, han e för goo mitt lilla liv.....

Shoppingrunda!!

Den:2009-02-27 Kl: 14:56:34 / Allmänt / Kommentarer: 1
Ja då har man varit nere i stan o shoppat litta, ja de blev inget till mig, men en massa coola kläder till Sigge såklart.. Vi hade precis varit o fikat när vi såg i fönstret på lindex att de va 30% clubrabatt :D japp då blev de en sväng in där hehe, skulle inte men de svårt o låta bli... Måste ju spara lite cash nu när vi ska flytta, vill ju handla mycke nytt o fint till lyan me, har hittat en SKITSNYGG soffa som jag VERKLIGEN VERKLIGEN vill ha..

Ja nu ligger min lilla bebis o nannar och jag tvättar som en toker, har tyvär ingen tvättmaskin på de nya stället men de ska vi fixa, klara mig INTE utan tvättmaskin... Älskling ringde precis hem o sa att han blir sen, han har fått för sig att han ska köpa en ny mobil,  :) Men i helgen finns inte mycke tid till att mysa, fixa o trixa här blir de *suck*...

Och underbara solen tittar fram nu, våren på väg hoppas jag, behöver verkligen lite värme o soooool...

My Life

Den:2009-02-27 Kl: 08:15:25 / Allmänt / Kommentarer: 0
Ja här har ni mig, som har gett mig på o blogga förr men inte något bra resultat så nu ska jag på de igen hehe,  men här har ni mig, Ninni, bor med min älskade sambo och våran lille son på  nu 8 månader, och så har vi en liten bebis i magen och om allt går som de ska så kommer liten titta på oss runt den 19 sept *längtar*..
Ja nu e man mammaledig och pysslar om lilla Sigge hela dagarna men jag hoppar in o jobbar på helger när pappa e hemma..
Nu på måndag ska vi flytta till en större, finare, mysigare lägenhet, så roligt de ska bli och börja om på nytt, har verkligen planer för denna lägenhet, denna gången ska jag göra den PRECIS så som jag vill ha den hehe, ja gubben min får också LIIIIITE o säga till om :)
Ska verkligen bli bättre på o blogga denna gången :)


Mitt älskade mirakel

RSS 2.0