Krogsvängen nejtack... Men en jävligt kul förfest!!

Den:2010-05-30 Kl: 21:34:26 / Allmänt / Kommentarer: 2
Ja då va Söndagen slut, morsdag, kalasdag och bakisdag för mig.. Nja bakis va faktiskt inte så farligt, jag höll mig till en spritsort igår, ren SPRIT, och litta blannevann..
Sen va jag livrädd för att jag skulle bli för full så jag höll drickandet på en mogen nivå hahahaha...
Förfesten va lätt den roligaste på hela kvällen, krogsvängen sög ganska bra helt ärligt, jävla floppskit, utkastade 280 spänn för att trängas i köer, otrevliga vakter och jävligt trångt...
Ja för er som inte vet så har eslöv en tradition 2 ggr om året som då kallas krogsvängen, och då köper man en biljett går ut på 3 ställen där man får lite mat och en alkoholdricka ute, på varje ställe då...
De sista stället man går till e musik o stohej, stensson... Och där avslutar man kvällen typ..
Ja men så har dom på stensson ett eftersläpp för dom som inte köpt biljett, och de kostar 100 kr för dom o komma in...
Men dom e så jävla fula för om jag skulle gå utanför dörrarna där så fick jag ställa mig i kö IGEN för o komma in, FAST man betalat inträde och allt redan, endast för att dom skulle kunna packa stället till max, för de va de, gick inte o komma fram knappt, och ut ville man inte heller eftersom man då riskerade att inte komma in igen... Ganska trist att dom har eftersläpp när där e folk som redan betalat biljett, bara för dom ska få in mer pengar...
Nä så jag sket i de och gick hem, TUR jag hade mina flipflop i väskan för man har nu en bit o gå hem :)
Men supertack för en supernice Förfest Nina <3 och david

Sigge har fått en ny mössa från marknaden :)

Den:2010-05-29 Kl: 13:13:30 / Allmänt / Kommentarer: 0

dsc00222 (MMS)

Sigge har fått en ny mössa från marknaden :)


Mina coola naglar :)

Den:2010-05-28 Kl: 22:00:25 / Allmänt / Kommentarer: 1
Tack Jennifer :)

Sigges inskolningsvecka avslutad

Den:2010-05-28 Kl: 15:32:46 / Barnen / Kommentarer: 1
Ja då va Sigges inskolningsvecka slut och på tisdag ska han börja på riktigt :) Veckan har gått jättebra och de har inte alls varit några problem, han tycker de e jättekul o va där, sååå skönt faktiskt, men de känns konstigt o inte ha han hemma när jag e hemma, men jag tror han behöver de, och hade han inte tyckt om de hade jag väntat lite till.. Känns skönt också när man hämtar han för han vill hem med mig hehe, känner man sig älskad av sin lille plutt.. Igår sov han där för första gången och då hade han bara sovit 1 timme sen vaknat av en tös som va ledsen, sen kunde han inte somna om igen.. Förvänta mig en jobbig eftermiddag och kväll men de gick bra faktiskt, men idag däremot, sov han när jag kom och vi fick väcka han, han hade behövt sova mer, han e jättegrinig här hemma nu och vet inte alls vad han vill.. Så nu vet jag inte hur jag ska göra, ska vi ha han där till kl 12 istället men då blir de varje dag, känns lite mycke eller ska vi ha han där som vi tänkt, mellan 9-14 3 dagar i veckan.. Ja vi får se hur nästa vecka blir, tror han behöver sömn nu när de händer så mycke på dagiset, han e en trött kille..
Kvällarna e inga problem mer, tack o lov, så nu lägger vi han igen som vanligt och de e inga protester:)
Nä nu ska jag gosa med mina pojkar innan pappa kommer hem...
Skööönt med helg...
Puss puss på er

Buzzbuzz

Den:2010-05-27 Kl: 21:08:50 / Buzzzzz / Kommentarer: 0
Ja jag e ju Buzzador, får testa gratisprylar, och nu sist fick vi hem Nestles Drikki smoothie för 6 månader.. Alexander ÄLSKADE denna och hans mage tar den bra, har ganska känslig mage, har hör mig för och de har varit lite delade åsikter om den men här har de funkat kanon, aslätt o ha med sig då han kan dricka den både varm och rumstep eller kall.. Så helt klart ett bra inköp för oss i framtiden...

Guidad tur i vårt nymålade storarum :)

Den:2010-05-27 Kl: 20:35:26 / Inredning / Kommentarer: 0
Här står jag i förrådet och fotar, förrådet som vi senare i framtiden kommer ha som ett rum, rummet som inte e inräknat i hyran :) Balkongen finns till höger på bilden :) (nä jag gillar inte den gröna färgen runt fönsterna heller men vad ska man göra hahahah)
Här sitter jag i soffan och fotar, matsalsdelen till vänster och förrådet till höger på bilden...
Och ja tvn får hänga på trappräcket för vi kan inte ha den någonannanstans hahaha
Här fotar jag från matsalsdelen :)
Så nu har ni fått en guidad tur på vårt storarum :)

Okej en förhandstitt på Lördagens Outfit

Den:2010-05-27 Kl: 17:09:13 / Egobilder / Kommentarer: 3
Ja OKEJ då :) Ni får en förhandstitt :) Fast nu e jag ganska ofixad och bilden e inte den bästa hehe
Hääääär e jag :)

Varning till alla föräldrar!!!!!!!!!!!!!!!

Den:2010-05-27 Kl: 07:15:35 / Allmänt / Kommentarer: 1

Detta en artikel alla ni mammor med bilder på era facebook sidor

borde läsa och vara uppmärksammad på.

eftersom det tyvärr inte bara är deras barns bilder som finns

på chelsea och adrina miller fb sida

 

DERAS BARN FICK NYA FÖRÄLDRAR PÅ FACEBOOK

Liksom alla andra föräldrar ville Emelie von Oelreich och Tobbe Sjölin visa hela världen sitt lilla underverk Kellsey. Sedan hennes bilder stulits på Facebook får knappt YA:s fotograf föreviga henne.
– Det känns som om hon är kidnappad. Riktigt obehagligt att se sin bebis på någon annans sida, säger mamman.
Det var i helgen som de nyblivna föräldrarna upptäckte att bilderna på lilla Kellsey blivit stulna. På Facebook har hon en ny mamma och pappa och heter dessutom Roxette.

Det var i helgen som de nyblivna föräldrarna upptäckte att bilderna på lilla Kellsey blivit stulna. På Facebook har hon en ny mamma och pappa och heter dessutom Roxette.
– Det var en kompis till oss som hade känt igen bilderna på Kellsey på någon annans profilsida. När jag gick in på sidan hittade jag bilder på vår dotter från dopet fram till i dag. En kvinna vid namn Chelsea Miller påstod att det var hennes barn.
De riktiga föräldrarnas direkta reaktion var att ringa polisen, men bara för att få beskedet att det inte är brottsligt att använda andras bilder på internet. De skickade då ett meddelande till Chelsea Miller.

– Två minuter senare var bilderna borta.
Men de ligger fortfarande kvar på sidorna som påstås tillhöra Kellseys alias Roxettes pappa Adrian Miller och moster Jessica Williams.

Föräldrarna har också kontaktat alla vänner till kvinnan som utger sig för att vara deras barns mamma.
– Ingen av dem vi fått tag i har någonsin träffat kvinnan. Dessutom föreställer bilden på hennes sida någon annan.

Eftersom den Chelsea Millers identitet tycks helt påhittad vet de riktiga för-äldrarna inte vad de ska tro.

– Det kan ju vara en äcklig gubbe eller en pedofil. Vi har lagt ut bilder på Kellsey iförd bara blöja på skötbordet eftersom vi tycker hon är det finaste som finns. Nu vet vi inte hur de bilderna används.
Föräldrarna har även kontaktat Facebook, men inte lyckats hitta rätt. Bilderna de laddat upp på sina sidor visas bara för personer de är vänner med. Eller vänners vänner. Precis som Facebook själv råder användarna att göra.

– Därför känns det som om det är någon som känner oss. Eller åtminstone någon som kartlagt oss grundligt.

Dessutom kallar sig mamman Chelsea och påstår att hon har en syster som heter Hailey.

– Vår dotter heter Kellsey, men vi funderade på att kalla henne Haley. Det är ju nästan samma namn. Obehagligt. Om det är någon som skojar med oss så är det inte kul. Emelie von Oelreich vill varna alla Facebook-användare från att lägga ut bilder.
– Lås dem eller ta bort dem. Själv lägger jag inte ut fler bilder överhuvudtaget, säger hon.

– Det är jättesynd. Facebook är ett ställe där man håller kontakt med vänner och släktingar som man inte träffar så ofta. Man vill ju så gärna visa dem bilder på vår dotter, men det kan man inte.

Heeting

Den:2010-05-27 Kl: 06:47:33 / Allmänt / Kommentarer: 2
Igår åkte jag och min Nina iväg till lund och shoppade :) Ja och jag HITTADE min klänning.. Jag fick faktiskt en chock, jag e ju faktiskt ganska smal nu, känner mig inte så smal men när jag satte på mig denna klänning som dessutom va i storlek 42 och jag va URHET i den, jag kunde inte låta bli o stirra på mig själv i spegeln och jag började nästan gråta hahahaha, jag känner mig inte så smal, eller jag e inte spinksmal men jag har en jättefin kurvig kropp nu, en fin midja och höfter... Jag började nästa ge upp hoppet när vi gick in på hm men där låg den och vänta på mig, en svart figursydd tubklänning med ett litet bälte under bopparna... Jag tog den först i storlek 44 och en i 42, testade 44 och va bombsäker på att den skulle va för liten men de va den inte, den satt jättelöst, så på med 42:an och den satt PERFEKT... Ja som sagt, jag kunde inte sluta stirra på mig själv.... Jag hitta en till klänning som jag blev lika kär i, SKITSEXIG den med men jag blev först kär i den jag köpte, så den blev de :)
Sen in till skoaffären och handla mina pumps som jag spanat sååå länge på, stilrena pumps, svart... ASSNYGGA, dessa skor har jag velat ha läääänge och nu köpte jag dom, och när jag kom hem satte jag på mig både, och min man fick nog en smärre chock han med <3, han har aldrig sett mig så :) HEEEEET, ja så så e de :) Jag ska fota mig sen med hela outfiten och när jag e färdigfixad på Lördag, så ni får se, gör inte de innan, ska ju bli en lördagssurprise ;) Men fan vad jag lääängtar....
Här e en bild på skon iallafall, dom e hetare på såklart :)

Fotomodell för en kort stund hahahaha

Den:2010-05-26 Kl: 07:34:26 / Egobilder / Kommentarer: 1
Denna kameran e BÄST...

Vår nya Soffa

Den:2010-05-26 Kl: 05:56:11 / Allmänt / Kommentarer: 2
Vår lille kille, i vår nya soffa och vita fina vägg :)


Målat och haft mig :)

Den:2010-05-25 Kl: 20:39:49 / Allmänt / Kommentarer: 3
Jag har ju gjort denna designen nu nyligen och jag la upp den på en sida där andra också kan ladda upp de, de tråkiga e att jag glömde sätta min stämpel på den, MITT konstverk ju... Ajja man lär sig...
Jag har MÅLAT idag :) Japp de blir vitt här hemma :) Så fiiiint e de, tyvär hann jag bara måla halva storarummet idag eftersom Alexander inte alls tyckte de va kul att jag måla hehe, men han stod ut en stund iallafall.... Så de e vitt bakom soffan nu, jag va verkligen LIVRÄDD att de skulle komma en liiiiten målarfläck på den nya fina soffan men de gjorde de INTE, thankgod...
Sigge har varit på dagis idag och de funkade jättebra, han verkligen trivs och vinkar glatt hejdå när jag ska gå.. Känns så skönt att han trivs, imorgon ska han va där igen mellan 9,30 till 12 sen torsag och fredag ska han va där mellan 9-14, den tiden kommer de bli sen efter inskolningen 3 dagar i veckan :) tror de blir lagom, han va ju helt slut när han kom hem idag, gonatt hejdå sa han när jag lagt han i sängen hehe...
Nä nu ska jag mysa med familjen.. Puss på er

På väg till bvc, helt underbar väg dit..

Den:2010-05-25 Kl: 10:31:14 / Allmänt / Kommentarer: 1

dsc00220 (MMS)

På väg till bvc, helt underbar väg dit..


Stackars lilleman..

Den:2010-05-25 Kl: 06:17:21 / Barnen / Kommentarer: 1
Jag tror jag avlider lite grann, inatt har Alexander varit jätteorolig, igår när jag hade gått o lagt mig så tog de ca 30 min, Alex bara vaknar och bokstavligt talat bara vaknar och skriker HYSTERISKT, de gick inte o trösta han, jag tog upp han prata med han vagga han sjöng för han ALLT men inget funka, älsklingen min tog över och gick runt med han, men han fortsatte skrika, fattar inte vad de va som hände, inget funka alls, jättehemsk va de för mitt mammahjärta, vi gav han Alvedon och efter 30 min skrik så somna han om..
Och idag vakna han 05 och va nästan lika ledsen, gav han mat, trodde han skulle somna om men de gjorde han inte, så nu sitter han i gåstolen och lullar... Hoppas inte de e ngt som öroninflamation, han e lite snorig så jag hoppas bara de e ngt sådant...
Jag e verkligen supertrött, önskar mig sovmorgon men den känns väldigt avlägsen.. Men så skönt de hade varit, minns inte ens när jag hade sovmorgon sist... Ajja idag kommer Soffan och Sigge ska på dagis idag så de e bara till att pimpla lite kaffe och piggna till KVINNA...

Siggetrots

Den:2010-05-24 Kl: 21:50:14 / Allmänt / Kommentarer: 0
Alltså jag blir KNÄÄÄPP... Sigge har kommit in i ngt att vi ska sitta i sängen och skrika så halsmandlarna nästan ploppar ut, nä men typ... Fattar verkligen inte vad som hänt... Har provat att ta bort vilan men de hjälper inte och idag så däckade han på soffan, jag ni har bildbeviset i tidigare inlägg... Så de kvittar vad vi gör, nu e han visserligen tyst för minuten... Skitjobbigt, vill ju inte ta upp han eftersom han då fattar att jag skriker lite så kommer dom men när han verkligen låter ledsen måste vi ju ta upp han, man vet ju inte om de lilla livet e rädd eller ngt, och på bvc sa dom idag att 2 årsåldern e väldigt mycke fantasi spök och troll med mera.. Så vem vet, han kanske sitter där inne och e ledsen för ngt spöke eller ett litet troll som killar han under fötterna ja vad vet man.. Så nu har han kommit på iallafall att vi tar upp han när han e ledsen, så nu ska de bölas och skrikas omvartannat... Jobbigt e de, jag och min sambo BEHÖVER vår mystid, de e liksom allt vi har han och jag... någon fjutig timme på kvällen, han och jag... Men de har vi inte de heller mer... Suck...
Ajja hoppas de går över snart, har ni några tips kanske på vad man kan göra?

Ja idag va vi på bvc med min lille buddah som nu väger 11300 och e 70 cm lång :) Rund o go hehe, Sigge väger väl typ 15 hahahaha, ja Sigge han va lika rund i den åldern men han va lite längre än Alex...
Idag har jag köpt VIT FÄRG =D så ja jag kan inte låta bli, de ska MÅLAS :) Hihihihi, jag vann, de blir bröllop OCKSÅ ;)
ja så imorrn kommer den nya soffan sen ska maskeringstejpen upp och sen ska de bli fiiiint, sen e de bara hyllor tavlor och lite foto som ska framkallas sen e storarummet färdigt :)
Nä nu ska jag lägga mig tjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing

Foton

Den:2010-05-24 Kl: 14:50:22 / Allmänt / Kommentarer: 1
Mor o son
På väg hem efter Ikea, KALLT SOM FAAAAN
den bjuder jag på ;)
gott med ballerina kladdkaka:)
buddahn min
så här gott somnar man när mamma försöker ta bort em-vilan ;)

SVINTRÖÖÖÖÖÖÖÖÖTT

Den:2010-05-24 Kl: 06:23:26 / Allmänt / Kommentarer: 0
Jag e SVINTRÖTT, natten har varit ganska dryg om jag säger så.. Alexander han har vaknat FLERA ggr och varit ledsen, gav han flaskan vid 5 tiden i tron om att han kanske va lite hungrig med neeeeej han somna om i kanske 30 min sen gick vi upp och jag som brukar vara ganska utvilad vid den tidpunkten va INTE de idag ska jag säg er, tufft tufft hahahaha.. Undrar vad de kan ha varit eftersom han sovit så knas... Ja KANSKE bissingar hahaha ja de gissar man alltid på när de e ngt som inte stämmer men vi får se.. Jag vet inte om ni kommer ihåg att jag sa att de kanske va en bissing på väg när han va 3 månader för han hade ngt på tandköttet som såg ut som en liten tand, de va ingen tand då, har fått höra om ngt som kallas för mjölkpärla och de kan se ut som en tand och de e hårt som en tand, den e borta nu iallafall så de har nog varit en mjölkpärla.. Tänderna får gärna hålla sig borta ett tag hehe, sen måste man börja borsta o ha sig med dom små bissingarna så de stör inte mig att han inte fått än, men GULLIGT e de med dom små söta tänderna dom får..

Igår åkte vi in till Ikea för att handla rullgardiner, men korkade som vi var glömde vi ta mått på fönstret så vi chansade istället, och när vi kom hem så passade dom inte, och då kom vi på att de måttet vi hade tänkt oss va ju lika stora som vår soffa som vi hade tänkt ha framför fönstret och då kolla vi soffmåttet och ser att vi kan ju inte alls ha soffan där vi tänkt oss GAHHHH fan, så vi fick möblera om IGEN, vi har ett litet knasigt storarum men vi löste de, fick väggfästa tvn på trappräcket hahahahaha, ja de ser helt ok ut :) och snyggare blir de när soffan kommer imorrn :) Japp vår nya soffa kommer IMORGON WWEEIIIIII....
Ska ta foto sen men vi ska måla om först innan jag visar er ;) Snyggt kommer de bli iallafall....
Idag ska vi till bvc med lille Alex, ja 8 månaderskontrollen :) Ska bli kul o se vad min lille buddah väger nu :)

Ny design igen ;)

Den:2010-05-23 Kl: 22:05:07 / Bloggdesign / Kommentarer: 2
JAG HAR GJORT DE IGEN :) Ja denna trivs jag fan riktigt bra med eller vad tycker ni :) Denna ger jag också ut gratis :P
Nattnatt

Gratis design

Den:2010-05-22 Kl: 21:48:16 / Bloggdesign / Kommentarer: 1
Så nu har jag lagt ut min design gratis om någon e intresserad av att ha den på sin blogg :) Den finns på
Min design :)

Ny blogg

Den:2010-05-22 Kl: 20:52:51 / Bloggdesign / Kommentarer: 3
Japp nu va de dax igen men nu har jag LYCKATS göra om HELA MIN BLOGG :D börjar bli ganska bra på detta måste jag säga :)
Här kommer lite bilder på senaste
Ja detta va några :)

Rösta på min lille prins :)

Den:2010-05-22 Kl: 08:30:01 / Allmänt / Kommentarer: 1
Nu e min lille prins med och tävlar, så jag hade blivit superglad om ni hade kunnat rösta på han :-D
http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=34478&_ad_is_verified=y

Majskroksälskaren (foto med den nya kameran)

Den:2010-05-21 Kl: 19:31:19 / Barnbilder / Kommentarer: 1
Detta e de godaste som finns, ÄNTLIGEN

mmmm de va GOTT!!


Tror ni man hinner ner till stan :) jag e ...

Den:2010-05-21 Kl: 15:32:52 / Allmänt / Kommentarer: 0

dsc00219 (MMS)

Tror ni man hinner ner till stan :) jag e på väg SNABBT SOM FAN


Soooooommar

Den:2010-05-21 Kl: 06:55:56 / Barnen / Kommentarer: 0
Jag ÄLSKAR verkligen sommaren, de e den BÄSTA tiden på året.. Alla dofter alla skratt man hör när man e ute, alla fågelkvitter, ja ALLT som kommer med sommaren e bara BÄST....
Idag har jag inte en susning om vad som händer, hoppas på fint väder idag så vi kan tralla ut alla :)
Va på Lindex igår för att leta efter en keps till Alexander och jag HITTA en men de va inte de lättaste måste jag säga, nästan alla kepsar va för barn som i Sigges ålder, sen va där några för bebisar, men ursäkta, jag tyckte de mest va töntmössor om jag ska va ärlig, mina barn e COOLA inga töntar ;) Hahahaha... Men jag hitta EN som passa han lyckligtvis och han gilla den, han behöll den faktiskt på, ja ibland åkte den av och blev en leksak istället...
Lille Sigge ligger och nannar nu i vår säng, ja han vakna typ vid 05 tiden och gallskrek inne på sitt rum, detta e inget ovanligt.. Han har gjort de nu en tid tillbaka, fattar inte vad som e fel... Igår skulle han absolut inte sova, så när jag kom hem från träningen så låg han inne på rummet och skrek MACKA MACKA... Ja så han fick komma upp fick en macka, gosa med mamman sin :) Sen gick vi o la oss vid 21,30 tiden och han somna sött... får se hur länge han sover idag... Men jag kommer nog ta bort vilan, eller bara låta han sova 1 timme... Lite kasst för de e den tiden Alex sover som bäst eftersom de e tyst o lugnt i lyan... Plus att jag får softa en liten stund.. Men men jag får softa när jag blir gammal hahaha...
Dagiset gick JÄTTEBRA igår, han skulle va där mellan 09-12 själv men jag knalla dit redan vid 11 tiden, va lite nyfiken på hur de gått men han hade skitkul när jag kom dit och babbla på som tusan, sååå skönt att de går bra, känns tryggt att man bor nära också så man bara kan gå dit snabbt om de skulle behövas..
Hoppas att Alex också får en dagisplats där, fröken sa att de såg inte så ljust ut för de va många sökande till detta ställe, men han har ju stått i kö dit sen han va typ 5 månader så jag HOPPAS...
Nä nu e de mer kaffe...
puss puss

Hahahaha din MUPP

Den:2010-05-20 Kl: 16:10:05 / Allmänt / Kommentarer: 1
Hahahaha ja ipnr e bra... Men nu vet jag vad du tycker om mig... Ska bli kul o se om du vågar titta på mig sen....
Om du nu tycker de så kan du ju sluta läsa min blogg för de va ju fan vad du bombar den!!! .. Undrar vem som e TÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT

Soligt

Den:2010-05-20 Kl: 15:36:42 / Allmänt / Kommentarer: 0

dsc00218 (MMS)

Soligt


Tävling

Den:2010-05-20 Kl: 12:38:41 / Allmänt / Kommentarer: 0
" Jag tävlar om en valfria varor till ett värde av 1000 kr från Darlingexpress i samarbete med jennyn.blogg.se
Var med och tävla HÄR du också! "

Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Den:2010-05-20 Kl: 12:36:46 / Allmänt / Kommentarer: 1
DETTA E MIIIIIIIIIIIIIN :) Fan vad kul jag ska ha med denna kamera :) Ja MaQan får givetvis också LÅNA den hahaha

Alex första keps :)

Den:2010-05-20 Kl: 12:07:56 / Allmänt / Kommentarer: 1

dsc00213 (MMS)

Alex första keps :)


Supermamma med röd cape

Den:2010-05-20 Kl: 07:32:24 / Barnen / Kommentarer: 0
Ja då ska vi snart gå till dagis =) Men Sigge nannar än hehe, men jag låter han sova så han e pigg för dagens äventyr... Jag ska lämna han där en stund idag så får vi se hur de går, men jag troooor inte de blir några problem, men man vet aldrig, han kanske kommer sakna mamma SUPERMYCKE, fast lite glad hade man blivit om han gjort de för de visar jag att han älskar mig hehe, hahaha, men mamma kommer som en supermamma på sekunden med den röda capen på och räddar dig Sigge om de skulle va så :)

Design

Den:2010-05-19 Kl: 21:00:49 / Bloggdesign / Kommentarer: 1
Japp då va de dax igen med en ny design men jag får inte till de med färgerna hahaha så ni får stå ut :P Pallar inte fixa mer ikväll ;)

gravidbilder

Den:2010-05-19 Kl: 19:56:41 / Barnbilder / Kommentarer: 0
Här e jag som gravid :)
v.39
Här e de 3 dagar innan Alexander kom ut :) Ja jag har lekt med photoshop och censurerat mina bristningar hahaha
v.21

Sigge snart 2

Den:2010-05-19 Kl: 14:05:19 / Barnen / Kommentarer: 0
Min son kommer ju fylla 2 år om ca 1 månad och jag kom på att jag nog måste börja planera, för tiden går ju fort.. Hmm men jag ska inte anstränga mig så som jag gjorde förra året, blev ju en bakelseflopp hahaha, funderar lite på vad man ska bjuda på :P Taco hade ju varit naijS OCH ENKELT... Och en tårta efter:) Undras på om man ska ge sig på att baka hmm, ja de va ju faktiskt ganska roligt o baka hahaha..
Ja vi får se :P
Så här kul hade han på sin 1-årsdag :D

Premiären gick galant

Den:2010-05-19 Kl: 12:45:14 / Barnen / Kommentarer: 2
Japp dagiset va helt underbart måste jag säga :) Direkt när vi kom in så kom personalen och presentera sig, likaså alla små knattar hahaha.. Sigge bara WOOW coolt och han babbla på med dagisfröknarna, vi fick en liten guidad tur om hur de såg ut där.. Sen skulle vi in i ett rum o sitta o snacka en liten stund om allt om Sigge och mm.. Men Sigge stanna kvar och lekte med barnen :)
Vi kom överens om att Sigge nog inte behövde ha så lång inskolning så imorrn kommer jag lämna han, stanna kvar i typ en kvart, sen går jag och kommer tillbaka efter typ 30 min igen så får vi se hur de gått sen testar vi längre nästa vecka.. Känns helt ok faktiskt eftersom vi bor så nära så skulle de va ngt ringer dom ju självklart efter mig och jag e där på 2 röda... Men jag tror inte de blir några problem, för Sigge gillar nytt o roligt..
Där va en pojke som han INTE gilla men denna unge va in his face hela tiden hahahaha, men Sigge sa ifrån men jag kan nog tänka mig lite slagsmål där sen hahaha, fröken sa att dom kommer nog komma bra överens sen hahaha, men ehh nä de tror jag inte:)
Kul att Sigge e så framåt faktiskt, han hälsar på alla, vinkar hej hej och sen hejdå hehe...En rikitg liten charmör denna man :) 

Dagispremiär idag

Den:2010-05-19 Kl: 06:41:18 / Barnen / Kommentarer: 0
Idag börjar Sigge på sitt nya dagis :) Ska bli så kul och komma dit.. Jag har ju haft han hemma efter de andra stället, ville ju absolut inte ha han där och eftersom jag ändå skulle gå hemma så kunde han med göra de... Men jag vet om att detta ställe kommer bli jättebra eftersom jag har hört en massa bra om stället...
Jag e så glad att vi har flyttat hit, Sigge älskar detta ställe och de e ett helt nytt liv för han, innan va där ju ingenting skoj för han, den lägenheten va mitt i stan, inga ungar ingenting alls roligt för han men här så går vi bara utanför dörren och där e en massa ungar han pratar med plus att man vågar låta han gå runt själv, inga bilar som kan köra på han eller ngt, han springer runt o har sig och vill nästan aldrig gå hem hehe... Detta e nog de bästa jag gjort för mina barn, hoppas jag :)
Vi ska vara på dagiset klockan 9 och Sigge nannar än efter hans uppesittarkväll igår, funderar på om vi ska ta bort emvilan eller korta ner den.. Tänk om de e de som kan behövas hahaha, ena veckan tycker man han sover mycke och nästa tycker man att han inte ska sova så mycke mer :P
Ajja vi får se.. Kommer med en uppdate sen om de nya dagiset :)
Tjingeling

SOOOV Siggeman!!

Den:2010-05-17 Kl: 20:54:37 / Barnen / Kommentarer: 2
Mina älskade små barn.... Klockan e nu 20,49 och DU ska sova Sigge... Ja Sigge e en bestämd herre, dom senaste kvällarna så ska han sitta uppe länge, och jag kan inte ha han vrålandes på rummet i all evighet heller, lillebror vaknar ju nästan direkt Sigge vrålar där inne, lyhört hmm...
Ja så nu sitter han här och snuttar och tittar på tv...
Älskar dom 2-3 timmarna jag kan sitta själv och göra de jag känner för, tyst och lugnt hahaha, ja förlåt mig och mitt ego men så e de, jag älskar att gå o shoppa själv, sitta en stund SJÄLV på kvällen och njuta, dom stunderna får mig att må bra, och de vill mina barn JA, att mamma ska må bra hahahaha... Ajja....
Blir ett nytt försök till läggning snart :)
Tjingeling puss puss

Billigt smiiiiiink :P

Den:2010-05-17 Kl: 13:36:07 / Mode och skönhet... / Kommentarer: 1
Mitt paket har kommit :P Lite smink till mig, hitta en sida med billigt märkessmink så jag va ju tvungen o handla lite :P
Men de ena va skit måste jag säga, ett lipgloss för 25 kr, ja man kan inte förvänta sig mycke för 25 kr så jag får skylla mig själv men de kändes som tapetklister på läpparna så neeeej de blir inte fler av den sorten
http://www.shopping4net.se/Skoenhet/Foer-henne/Kosmetika/Laeppar/Smacklicious-Lipgloss.htm
Sen blev de puder som va skitfiiint på mig, visste inte om jag skulle våga köpa de eftersom jag e dålig på de här med rätt nyans till huden men jag pricka rätt så de blev skitfint, endast 65 kr
http://www.shopping4net.se/Skoenhet/Foer-henne/Kosmetika/Hud/Creme-Puff-Refills.htm
Sen blev de en läpppenna som också va helt ok OCKSÅ för 25 kr
http://www.shopping4net.se/Skoenhet/Foer-henne/Kosmetika/Laeppar/Claudia-Lip-Pencil.htm
Och till sist läppbalsam för 19 kr
http://www.shopping4net.se/Skoenhet/Foer-henne/Kosmetika/Laeppar/Claudia-Lipbalm-Vanilla.htm
Handla ett puder till för 59 kr men de har jag inte provat än, så inget betyg där hehe
http://www.shopping4net.se/Skoenhet/Foer-henne/Kosmetika/Hud/Claudia-Compact-Powder.htm
Så nu har ni fått lite tips på en sida med lite billigt makeup, finns även perfym o grejer, svårt o inte shoppa mer hahahah
http://www.shopping4net.se/
Enjoy

Tävling

Den:2010-05-17 Kl: 12:54:24 / Allmänt / Kommentarer: 0
Jag tävlar om en klocka hos Lily va du också med HÄR

Tiden går foooort

Den:2010-05-17 Kl: 07:21:05 / Barnbilder / Kommentarer: 2
Självklart skulle mina pojkar vakna TIDIGT idag, hela helgen har dom sovit till 7 och 8 helt perfekt men idag skulle dom vakna 05,30 vafan... Sigge slumra om men lillebror låg o pilla han i håret så han vakna igen hahaha... Satt o titta på bilder häromdagen på Sigge när han va bebisbebis och shit vad liten han har varit, och fasiken vad tiden har gått FORT, han e ju stora killen nu ju...
3 veckor
Detta e foto taget när Sigge e mellan 0-14 månader :)
Tänk snart e min lille man 2 år...
Älskar diiiiiiiiiiiiiig

Olika headers jag gjort.. Vill du jag ska göra en till dig så hojta till

Den:2010-05-16 Kl: 20:43:19 / Bloggdesign / Kommentarer: 1Skulle ni vilja ha dessa på stranden? Förl...

Den:2010-05-16 Kl: 10:59:36 / Allmänt / Kommentarer: 1

dsc00192 (MMS)

Skulle ni vilja ha dessa på stranden? Förlåt men jag fick mig ett gott skratt hahaha


Igen

Den:2010-05-16 Kl: 07:42:50 / Bloggdesign / Kommentarer: 1
Nu har jag gjort en ny design IGEN :) Ja jag har svårt att låta bli hehe.. Tänkte jag skulle lägga upp mina headers jag gjort så folk kan se och om de skulle va så att någon e intresserad av en ny header så ställer jag upp :P bara så ni vet, givetvis i mån av tid...

Första plasket i regnpölen

Den:2010-05-15 Kl: 22:27:06 / Allmänt / Kommentarer: 0

dsc00190 (MMS)

Första plasket i regnpölen


Förlåt min lille Alex...

Den:2010-05-15 Kl: 11:00:05 / Barnen / Kommentarer: 1
Ja nu har jag kämpat med lille Alexander för att få han o vila, denna kille e så pigg på livet så han har jättesvårt att somna, fast han behöver de.. Så nu har jag suttit brevid hans säng och fått höra hur han protesterat mot att vila, ja tyvär har jag inte så mycke alternativ längre än att göra så här... Funkar inte mer att ha han i vår säng eftersom han e hejvild nu och tar sig runt... Innan somna han på min arm om jag bumpa han i rumpan och sjunger lite, fast protestera skulle han göra då med, och varje gång jag skullat ta bort min arm så har han vaknat, eller så har han vaknat någon minut senare, och eftersom man har en liten Sigge också som tjoar och tjimmar så e de ganska jobbigt o ha Alexander sovande på de viset för han får aldrig rikitgt med sömn och e en gnälleröva större delen av dagen.. Så nu la jag han i SIN säng, och jag satt bara brevid och titta i taket typ, kämpa mot att ta upp han.. Han va ledsen och skrek argt på mig, sen efter en stund bumpa jag rumpa och sjöng lite för han och han somna direkt, säkert trött efter alla protester han gav... Men vad ska jag göra, finns inte många fler alternativ känns de som.. Känner mig jätteelak men de e ju för hans skull med, protestera har han ju gjort ändå, oavsett, eftersom vila e tråkigt hahaha... Förlåt mammas älskling men de e för ditt bästa..

En trött alex efter ett hårt danspass hahahah

Den:2010-05-15 Kl: 08:39:08 / Barnen / Kommentarer: 2

FAN på dig Ninni

Den:2010-05-15 Kl: 08:04:09 / Vikt / Kommentarer: 1
Ja jag har mina svagheter, lika bra och erkänna de, jag ÄLSKAR mat, men jag missbrukar inte mat om jag säger så.. Denna diet jag går på nu får mig att känna att jag måste ÄTA, helt sjukt jobbigt nu så de finns inte.. De går upp och ner hela tiden, ÖNSKA att jag hade orkat dricka detta färdigt nu men vad fan, de går upp och ner, ena dagen känner jag att de kommer funka kanon, andra dagen går de åt helvete.. Bankar in i skallen att DE SKA GÅ.. Men så äter jag och då går de åt helvete... Saken e att jag går ju inte upp iallafall men jag vill NEEEEEER, nä Ninni NU får de fan vara slut på slarvskitet, blir så trött på mig själv, DU KOMMER aldrig komma i mål om du håller på så här, gör ngt när du känner matsug, borsta tänderna drick vatten, dansa med Sigge Ja WHATEVER, bara du inte äter... Fan Fan Fan....
Ja jag käkade igår IGEN... Mamma min kom på kärt besök och vi fika lite, sen fick jag småångest för att jag hade ätit så jag stack o träna när älskling kom hem, sen när jag skulle gå hem svängde jag in om coop och handla och jag ville bara köpa CHOKLAD men jag lyckades säga nej till mig själv trots att jag bara stod där och titta på alla goa chokladsorter, plåga mig själv hahahaha.. Sen kom jag hem och älskling sa till mig 1000 ggr di ska inte äta hahaha, men till sist sket jag i vad han sa och värmde litta mat.. Och så åt jag IGEN .... suck... ÅNGEST, men den ångesten jag fick ska jag påminna mig själv om varje gång jag blir sugen, så e de bara....
Nä nu ska jag ha morgon mys med familjen i de mysiga vårregnet <3
Puss puss

Här gör jag GRATIS bamsetandkräms reklam.....

Den:2010-05-14 Kl: 22:25:34 / Allmänt / Kommentarer: 2

dsc00140 (MMS)

Här gör jag GRATIS bamsetandkräms reklam.. Sigge gillar den skarpt ;)


Gissa vem detta e :)

Den:2010-05-14 Kl: 14:55:28 / Allmänt / Kommentarer: 1

dsc00184 (MMS)

Gissa vem detta e :)


Håret växer ut igen glad e man men inte så...

Den:2010-05-14 Kl: 09:45:04 / Allmänt / Kommentarer: 1

dsc00183 (MMS)

Håret växer ut igen glad e man men inte så kul med denna gloriafrilla hahaha


MorgonmyS.. Sigge tycker alex ska dricka l...

Den:2010-05-14 Kl: 07:48:54 / Allmänt / Kommentarer: 0

dsc00178 (MMS)

MorgonmyS.. Sigge tycker alex ska dricka lite hahaha


Mat e GOTT!!!

Den:2010-05-13 Kl: 20:26:56 / Allmänt / Kommentarer: 0
Shit känns som jag inte skrivit på EVIGHETER hahaha men de va ju igår :P
Jag vägde mig inte idag eftersom jag käkade Kylling igårkväll, vi hade ju Johnie och Lilla Linnea på middagsbesök, och å blev de lite maud idag med hahaha, men icke imorrn och sen fram till krogis, nu e de slut, ja de e väl inte sista gången man säger de hahhaha, de e fan svårt att inte äta vanlig mat alls ska jag säga er, speciellt om man verkligen älskar smaken av goooood mat :P
Ja idag har jag tränat igen och innan jag träna så stack jag in om o sola 6 min och jävlar de va nya rör och jag ser numer ut som en kräfta ikväll hahahha...
Nu måste jag trösta min lille gnällfis som inte kunde sova ikväll pga av mardrömmar, inte kul när dom kommer in i den perioden....
Puss puss på er

Sigge kände att skorna vi köpt till han va...

Den:2010-05-12 Kl: 09:20:08 / Allmänt / Kommentarer: 0

dsc00172 (MMS)

Sigge kände att skorna vi köpt till han va lite små.. Hahaha


-2 kg 3 to go!

Den:2010-05-12 Kl: 07:15:48 / Vikt / Kommentarer: 1
JA -1 kg till ;) Ja kom inte o säg att jag inte varnade er om att jag skulle väga mig varje dag hahaha.....
Ja så nu räknar jag från att jag vägde 77,7 så på två dagar har jag gått ner 2 kg :)
Från 77,7 till idag 75,7
Jag älskar verkligen denna snabba viktnedgången hahaha nu har jag bara 3 kg kvar till mål 2, 72,7 kg sen kör jag vidare till 65 hehe....

-1 kg.. 4 to go!

Den:2010-05-11 Kl: 07:16:47 / Vikt / Kommentarer: 2
Gomorgon mina vänner :)
Ja Alexander springer runt o skrattar i sin gåstol och Sigge myser framför tvn.. Han e en riktig liten myspelle den, enligt mamma så va jag likadan när jag va liten, och även en liten spegelnörd va jag, OCH de e Sigge med hahaha, och dansa givetvis, så han och jag e ganska lika både utseende och sättet :D
Har inte en susning om vad som händer idag, vi får se, kanske tar en tur till Sigges dagis för o hälsa på hmm ja de låter inte helt fel :)
Jag tränade igår, de va JÄVLIGT skönt... Min tränare han sa till mig att adrenalinet i kroppen e när man ler och inte kan sluta typ hahaha, och de kom igår, jag log hela vägen hem helt utan någon jävla anledning haahaha, folk måste ha undrat hahaha...
Ställde mig på vågen, ja jag vet att man inte ska göra de varje dag men jag har gått ner 1 kg sen igår hahaha, jag kommer väga mig varje dag, måste håla modet uppe till att fortsätta dricka mina shakes och de gör jag bara om jag ser resultatet på vågen så ni får stå ut med min dagliga vägning hehe, Så igår 77,7, idag 76,7 
Nä nu ska jag ha lite shakefrukost o en massa vatten :)
Tjingeling

Normalt eller Onormalt?

Den:2010-05-10 Kl: 15:02:21 / Barnen / Kommentarer: 3
Jag börjar undra om de e ngt fel på Sigge, han sover jättemycke tycker jag... Han går och lägger sig vid 19 tiden på kvällen, vaknar allt mellan 06-08 på morgonen efter, sen kommer vi till vilan som jag tycker e väldigt länge, som idag la jag han lite efter 11 och han vakna kl 14,45! Detta e alltså nästan 4 timmar han har sovit, e de normalt? Han vaknar och e trött fortfarande, skulle jag väcka han tidigare så e han pain in the ass resten av dagen.. Hur sover era 2-åringar? Han ska ju snart börja på dagis lite grann och då sover dom ju inte så länge, fattar inte hur han ska palla de....

Ny vecka Nya tag...

Den:2010-05-10 Kl: 13:44:26 / Vikt / Kommentarer: 2
Jag har tappat motivationen till viktnedgången så jag tog en paus, kände att jag behövde ÄTA och de har jag gjort nu hahahaha typ 2-3 veckor... Vågen står därför stilla, men de gör inte mig SÅ mycke.. Men nu fortsätter jag min kamp till 65 kg... Idag va jag o handla mitt pulver och nu e de stenhårt NINNI... Känner lite press nu om jag ska va ärlig, krogsvängen närmar sig och jag ska va FIN då, jag ska köpa nya pumps, ny klänning o allt, så nu jävlar i de, jag SKA gå ner iallafall 5 kg tills dess, jag har alltså nu 19 dagar på mig att loosa 5 kg hahahaha, ja vi får se om de lyckas :)

Fika sen vila :)

Den:2010-05-10 Kl: 11:05:12 / Allmänt / Kommentarer: 0

dsc00162 (MMS)

Fika sen vila :)


Kallas e sagel eller?

Den:2010-05-10 Kl: 11:04:38 / Allmänt / Kommentarer: 0

dsc00161 (MMS)

Kallas e sagel eller?


Älskling hade tvmys med pojkarna :) idag h...

Den:2010-05-09 Kl: 22:18:52 / Allmänt / Kommentarer: 2

dsc00113 (MMS)

Älskling hade tvmys med pojkarna :) idag har vi gjort om har hemma, jag fick ett ryck och ville byta sovrum med sigge eftersom hans e på litet och han behövde mer plats nu och även sen när pojkarna ska dela rum.. Kändes onödigt och borra upp hyllor och sådant om de ska ner sen igen och jag pallar inte vänta tills rumsbytet skulle ske senare i framtiden hahaha.. Sigge gillar sitt stora rum och jag älskar vårt lilla.. Detta rummet behöver inte göras vid, men sigges ska göras om sen.. Tror inte han gillar den aprikos Färgen där e nu :-)... Nä nu ska jag sova.. Godnatt mina vänner :*


Som ett VÄLKOMMET brev på posten!!

Den:2010-05-09 Kl: 07:56:32 / Allmänt / Kommentarer: 1
Ja jag va upprikitgt sagt jävligt orolig igår... Hahahaha lite löjligt att ropa hej så tidigt kanske men jag fick en feeling att jag kanske skulle va gravid TROTS min p-stav.. MEN idag kom de som ett brev på posten och min oro startade säkert pga av mensliknande symptom, svullen mage mol osv men de va min mens som KOM hahaha... Ja jag vet upprikitgt sagt inte vad vi hade gjort om jag hade varit gravid igen, tror inte jag hade orkat att ha en till så tätt, så jag tror nog att abort hade varit nära tillhands men ändå inte, man tittar på sina pojkar och tänker att jag inte skulle vilja ta bort ett sådant gulligt litet liv, men hade man orkat.. Graviditeterna tog hårt på mig psykiskt och även stressen i början av bebistiden, man har ju äntligen hittat tillbaka till sig själv igen.. Hada jag pallat de en gång till, hur hade ni gjort? Hade ni orkat?
Ja nu e jag INTE gravid, men man kan ju "leka" med tanken....

SMS-inlägg

Den:2010-05-08 Kl: 22:18:24 / Allmänt / Kommentarer: 0

dsc00149 (MMS)


Todays kalaspingla.

Den:2010-05-08 Kl: 11:40:14 / Allmänt / Kommentarer: 0

dsc00133 (MMS)

Todays kalaspingla.


Fart hela dagen och tack syrran för en myspyskväll...

Den:2010-05-07 Kl: 21:45:35 / Allmänt / Kommentarer: 0
Jag har haft en supermysig dag idag... Börja med att jag Sigge och Paulina (syster) åkte iväg för att titta på blommor och jag handla 3 små söta saker :)  Sen åkte vi hem.. Bråka och tjafsa med min gubbe men de gick över igen.. Bråken här hemma e inte långvariga och har aldrig varit..
Sen så gick jag till syrran nu ikväll för hennes dotter skulle gå en liten modevisning, så vi stod och hejja på henne, så söt lilla Mathilda :) Sen shoppa Paulina lotter som aldrig förr och jag tror hon vann allt som dom hade hahahaha...
Sen nu när jag kom hem så satt Sigge och mös med pappa och jag passa på och mysa med han innan han skulle hoppa i säng, och då sa jag till han Alskar dig och då säger han samma till mig =D Så glad jag blev, men han hade lite svårt så jag sa Love you och då sa han I you ahahaha så söt min lille man :)
Imorrn ska jag och Sigge på Kalas till min andra Systerdotter Celina som börjar bli gammal hahahaha, hela 21 år lilla livet... Så de blir lite äventyr imorrn med, skönt när de händer lite :)
Nu ska jag pyssla lite med foto, så tjingeling och ha en mysig kväll vänner <3

Färg blommor och foton...

Den:2010-05-06 Kl: 19:14:38 / Allmänt / Kommentarer: 1
Vilken dag, inget speciellt har hänt men vi har varit ute större delen av dagen känns de som :) Vi gick ut imorse vid 09 tiden, för vi skulle handla en ny toaborste men dom hade ju inte öppnat än, så vi gick till måleriaffären och kolla med dom vad de kosta med vit färg, vill måla vitt i storarummet och denna gången ska vi inte köpa billig skitfärg eftersom de e skit o måla med, så vi fick vad de ska kosta och de va helt ok, så nästa projekt e o måla storarummet :D jag fick min vilja igenom hehe...
Kommer bli skitsnyggt.. Sen ska vi framkalla lite fina foto på pojkarna som ska in i ramarna vi köpt sen e de bara o vänta på vår soffa som kommer snaaaart :D så jävla fint de kommer bli...
Jag har plockat undan nu ikväll, blir helt stressad i hjärnan av stök och gnälliga ungar, så gubben tog gnällfisen Alexander och jag diska och plocka undan så nu har jag ro i själen igen... Mycke skönare att kunna slappa och njuta av kvällen när allt e fint, och ännu mer underbart o vakna upp och njuta av morgonen ;)
Nu ikväll ville Alexander sova, men neeeeeej, nu sitter han här tyst som en liten mus efter att ha skrikigt som en liten galning.... Ja han e nöjd iallafall...
Imorgon ska jag iväg med Syrran och handla lite blommor :D till vår fina balkong och några till lyan :) Ja vi får se hur länge dom lever men jag måste få hit farmor och farfar innan dom dör hahahaha...
Nä nu får jag ta lillebror
tjingeling vänner.. <3

Här ligger min lille prins och nannar på m...

Den:2010-05-05 Kl: 22:20:46 / Allmänt / Kommentarer: 0

dsc00126 (MMS)

Här ligger min lille prins och nannar på min kudde :)


Slutat bra trots allt

Den:2010-05-05 Kl: 20:33:11 / Barnen / Kommentarer: 0
Ja dagen har slutat bra trots min sinnesförvirring idag hahaha....
När Sigge låg o sov så ringde min syrra och sa att de va bus o lek med massa småbarn utanför, så jag väckte en trött Sigge, och vi gick ut.. Han sprang runt o lekte i de gröna gräset och va så glad:) Härligt o se... Så ikväll va han trött, och lillebror med så nu sover dom gott dom små liven.... De blev skor till Sigge iallafall, vita med svarta detaljer på och SÅKLART döskallar hahaha... Coolt ska de va :-) Ja så länge jag får välja så får de bli de jag vill han ska ha:) Men han uppskattar de mesta mamma köper till han, han säger direkt, ohh fiiiint :)
Jag hitta ett par skitsnygga pumps men jag handla inte dom, vilket jag ångrar som fan nuuuuu...
Alexander mår bra igen :-) Jag har aldrig varit så glad av att se en lite bajstolle i blöjan som jag va idag hahahaha... Hoppas de håller i sig nu....

Ja vad fan, sitter jag och ungarna och vä...

Den:2010-05-05 Kl: 11:37:54 / Allmänt / Kommentarer: 0

Ja vad fan, sitter jag och ungarna och väntar på älskling som kommer in till lund, för jag mitt klantarsel glömde mitt kort.. Hitta fina skor till sigge, skulle betala och tittar i börsen, INGET KORT... Snurrpelle e man allt.. Sen gick jag in för att köpa en kaffe på pressbyrån och DÅ, tryckte jag på fel kaffesort, hade bara ynkliga tio kr på mig hahaha så jävla pinsamt.. Ajja hon lita på mig att jag skulle komma in betala :) tur de.. Hur ska denna dag sluta :)


Ja då sticker vi till lund :) köpa nya sko...

Den:2010-05-05 Kl: 09:41:24 / Allmänt / Kommentarer: 0

dsc00111 (MMS)

Ja då sticker vi till lund :) köpa nya skor till sigge :)


E på pyssel med ungarna

Den:2010-05-04 Kl: 18:13:00 / Allmänt / Kommentarer: 0

dsc00104 (MMS)

E på pyssel med ungarna


Min lille buddah :)

Den:2010-05-04 Kl: 16:03:48 / Allmänt / Kommentarer: 1

dsc00103 (MMS)

Min lille buddah :)


Följ med på bloglovin

Den:2010-05-04 Kl: 09:32:44 / Allmänt / Kommentarer: 0
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/584582/ninniyesthatsme?claim=nh2s2wwpcwx">Följ min blogg med bloglovin</a>

Glader igen...

Den:2010-05-04 Kl: 07:36:30 / Barnen / Kommentarer: 1
Ja min lille bebis e glad igen :) Han står nu i sin gåstol och steppar och e så glad :) Fan vad man saknat de, de e så här Lillebror ska vara :)
Igår åt han 100 ml somna gott, sen vakna han kl 02 och va hungrig, fick mat somna om igen och kl 06 vakna Sigge, så in med han i sängen hos oss och vi sov en stund till, sen ville lille ha mat vid 07 igen :) Och nu e han så nöjd, härligt härligt :)
Idag ja ska man få besök, ska bli kul...

Ja nu ligger jag i sängen och tittar på tv...

Den:2010-05-03 Kl: 21:48:10 / Allmänt / Kommentarer: 1

dsc00099 (MMS)

Ja nu ligger jag i sängen och tittar på tv :) vilken lyx detta :) lillebror ligger här brevid mig och sover gott.. Så trött han va, hänt mycke för han... Tänk så orolig man kan vara för sina barn.. Minsta lilla grej och man försöker att tänka lugnt men de e svårt.. Mamma älskar er så himla mycket..


Hemma igen

Den:2010-05-03 Kl: 21:28:04 / Barnen / Kommentarer: 0
Ja då har vi kommit hem nu och  de va inget farligt med Lillebror, ett virus kalla dom de så nu hoppas jag att de bara e de... Vi ska bara ge han 50 ml välling varannan timme typ och en mycke vätska därimellan...
Skulle bara säga de, nu ska jag nanna mig och lillebror, Godnatt :)

Här ligger vår lille sjukling och sover.. ...

Den:2010-05-03 Kl: 16:10:56 / Allmänt / Kommentarer: 0

dsc00098 (MMS)

Här ligger vår lille sjukling och sover.. Vi e på väg in till akuten nu, känns jättejobbigt detta.. Sa precis till min sambo att vi har haft de för bra nu, så nu kommer säkert smällen jag väntat på.. Ska inte oroa mig i onödan men de e svårt att låta bli.. Jag kommer med uppdatering sen..


Sigge ligger på golvet med hörlurarna på o...

Den:2010-05-03 Kl: 10:28:58 / Allmänt / Kommentarer: 0

dsc00097 (MMS)

Sigge ligger på golvet med hörlurarna på och tittar på tv :)


Mysmorgon

Den:2010-05-03 Kl: 08:53:41 / Allmänt / Kommentarer: 0
Ja vilken mysig morgon man haft :) Sigge vakna 05, jag gick upp och tog han in i vår säng, lillebror vakna så jag gjorde lite välling till han och Sigge, sen somna båda om igen, så där låg vi 3 och bara mös, helt underbart mysigt...
Sigge han sov till klockan 08 :) Skööönt.. Nu ska jag se om lillebror vill sova en liten stund, han verkar lite nannii...
Tvättar gör jag med :) har typ 2 maskiner kvar av 10 :D hahaha nä men typ, kan ju bara tvätta 1-2 maskiner varje dag eftersom vi inte har plats att hänga allt, men de blir bra :)
Alexander e bättre idag tycker jag, han åt imorse lite majsvälling och nu vid 8 gav jag han en fruktpure och han har fått behålla allt, ska prova om en timme och ge han lite gröt...
Nä nu kallar mina sötnosar.. Ha en fin dag mina vänner <3

Min lille kille borstar tänderna som inte ...

Den:2010-05-03 Kl: 07:52:32 / Allmänt / Kommentarer: 1

dsc00094 (MMS)

Min lille kille borstar tänderna som inte finns :)


Min lille sjukling

Den:2010-05-02 Kl: 22:05:44 / Barnen / Kommentarer: 0
Ja då har jag gjort de IGEN haahhaha... Gilla denna designen mycke mer :)
Idag så skulle vi sätta upp en massa hyllor osv men de har inte blivit mycke av de :) 2 hyllor kom upp i storarummet... Jag e ganska orolig för Alexander så lusten att möblera har inte varit där..
Han har ikväll behållt en portion gröt men de tog typ 1 timme innan allt va slut.. Gav han några små skedar åt gången bara, och han behöll de, så de e ju ett gott tecken men sen diarren har blivit värre tycker jag, hoppas de blir bättre annars åker vi in... Min lilla bebis, jobbigt när han inte kan säga eller visa var han har ont...
Så idag har de inte hänt så mycke mer än att jag pysslat om han..... Och Sigge såklart...
Nu ska jag knoppa i säng,
tjingeling mina vänner...

Alex

Den:2010-05-02 Kl: 18:39:06 / Allmänt / Kommentarer: 2

dsc00093 (MMS)

Alex


Mina bebisar på väg :)

Den:2010-05-02 Kl: 14:32:58 / Allmänt / Kommentarer: 1

dsc00090 (MMS)

Mina bebisar på väg :)


Ringar

Den:2010-05-01 Kl: 21:50:56 / Allmänt / Kommentarer: 2
Lack jag blir.... Jag har gjort om bloggen men inte fan kan ni se de ELLER?
Jag kan inte se de iallafall... Fattar inte varför, jag kan bara se lite småändringar men jag har bytat ut hela bloggen hmm ja detta tåls att fundera på....
Ja nu har jag tittat på förlovningsringar och vi föll för samma ringar :) Tyvär kunde man inte spara bild på dom :) Men fina va dom :)
Så ja nu får vi se när detta blir av :) Ja nu ska jag knoppa i säng, blir säkert en tuff natt med min lille Alex, men jag hoppas han sover gott mitt hjärta och att han mår bättre imorrn...
Gonatt mina vänner...

Skit o spya... (Läses på egen risk)

Den:2010-05-01 Kl: 13:23:37 / Barnen / Kommentarer: 0
Ja orolig har mitt lilla mammahjärta, Alexander har haft en massa diarre denna veckan och idag så spydde han en rikitg kaskadspya, de bokstavligt spruta... Sen prova vi och ge han lite gröt men de kom upp direkt igen, såå jobbigt, så mina tankar Direkt va att vi måste skaffa vätskeersättning men hur jävla möjligt en dag som denna, ingenstans har öppet och ica och coop hade inget, suck.. Så jag ringde rådgivningen och dom sa att jag skulle istället ge vätska var 5 min hela tiden, bara några klunkar till en början och sen utöka sakta... Men nu ligger min lille fis här på golvet och har kul och hyfsat glad måste jag nog säga :) Han har börjat nu med att ta sig upp på alla 4 och gör ett krypsteg  :D de går undan nu, man ser riktigt hur tekniken ändrats.. Nä nu kallar lillebror...
Tjingeling

De vankas BRÖLLOP

Den:2010-05-01 Kl: 06:56:00 / Allmänt / Kommentarer: 1
Ja igår så FRIA jag till min man ÖVER FACEBOOK hahahaaha, ja inte speciellt romantiskt kanske men jag bara kände att jag ville göra de hahaha, och han svara JAAAAA om jag inte gör vårt storarum vitt hmmm ja detta måste vi prata om för vitt ska de bli hahahaha.... Ja jag e lyckligare än någonsin, bröllop lär nog dröja för jag måste SPARA pengar till detta speciella hahaha, finaste ska jag va :)
E ni gifta? Hur planera ni ert bröllop och framförallt tips på att göra de billigt och ändå fiiint :)?
Så nu får vi gå o kolla på ringar :D så vi får väl köra de traditionella och förlova oss sen om 1 år blir de bröllop...Passar alldeles utmärkt så kan mina gossar gå framför oss :) Jag har allt planerat :D
Ja idag ska vi fixa i lyan :) hyllor ska sättas upp och våra sista prylar ska på plats :)
Jag har bestämt att pojkarna ska få vårt sovrum sen eftersom de e mycke större, dom kommer omöjligt kunna ha de lilla rummet Sigge har nu, alla leksaker hahaha... Men de får bli om ett tag, blir trångt o ha spjälsäng och vår säng i de lilla rummet... Ja nu ska jag dricka lite kaffe och njuta av morgonens timmar :)
Pösspöss ha en fin dag mina vänner :)

RSS 2.0