Premiären gick galant

Japp dagiset va helt underbart måste jag säga :) Direkt när vi kom in så kom personalen och presentera sig, likaså alla små knattar hahaha.. Sigge bara WOOW coolt och han babbla på med dagisfröknarna, vi fick en liten guidad tur om hur de såg ut där.. Sen skulle vi in i ett rum o sitta o snacka en liten stund om allt om Sigge och mm.. Men Sigge stanna kvar och lekte med barnen :)
Vi kom överens om att Sigge nog inte behövde ha så lång inskolning så imorrn kommer jag lämna han, stanna kvar i typ en kvart, sen går jag och kommer tillbaka efter typ 30 min igen så får vi se hur de gått sen testar vi längre nästa vecka.. Känns helt ok faktiskt eftersom vi bor så nära så skulle de va ngt ringer dom ju självklart efter mig och jag e där på 2 röda... Men jag tror inte de blir några problem, för Sigge gillar nytt o roligt..
Där va en pojke som han INTE gilla men denna unge va in his face hela tiden hahahaha, men Sigge sa ifrån men jag kan nog tänka mig lite slagsmål där sen hahaha, fröken sa att dom kommer nog komma bra överens sen hahaha, men ehh nä de tror jag inte:)
Kul att Sigge e så framåt faktiskt, han hälsar på alla, vinkar hej hej och sen hejdå hehe...En rikitg liten charmör denna man :) 

Kommentarer
Postat av: Sanna

Det är bra Sigge ta ingen skit från in your face-grabben;)

2010-05-19 @ 13:27:35
Postat av: Sanna

Wow jag kunde kommentera=)

2010-05-19 @ 13:27:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback