Tips från andra??!!!!

Ja min lille Sigge har lite sömnproblem om jag säger så... Så nu behöver jag lite tips från andra föräldrar som kanske har liknande problem...
Sigge har nästan alltid sovit i sin säng utan problem, men nu några månader tillbaka så totalvägrar han sova inne på sitt rum i sin säng, och jag lovar vi har varit envisa när de gäller detta, provat att ligga hos han i hans lilla säng för att han ska somna där men de funkar inte, vi har provat att ta bort hans em-vila men de resulterar i att han tvärdäckar vid 5 tiden.. vi har provat att lägga han i hans säng och gått ut, gått o lagt han igen och igen och igen...
Han skriker som en liten galning för han vill INTE lägga sig.. Han får givetvis gapa en stund och vi har visat att vi inte ger oss, men sen övergår gapet till hysteriskt ledsen, så ledsen att han tappar nästan på andan och då vill jag inte hålla på mer med han..
Så varje kväll går han och lägger sig när jag lägger mig i VÅR säng och somnar utan problem.. WHATS WRONG??? vad finns där mer och göra?
Sen om han sover i sin säng så vaknar han nästan alltid vid 4 tiden på natten och e jättejätteledsen så vi får ta in han till vår säng igen...
Har funderat på om vi ska byta rum med han eftersom han sov bra när han låg i vårt sovrum, som han hade som sitt rum från början, om de e ngt skumt med de rummet han ligger i, men problemet med de e att då kan inte han och lillebror dela rum för de e för litet... Suck.. What to do?!!
Och jag vill inte ha tipset att vi inte ska ge oss, för jag lovar de har vi provat...

Kommentarer
Postat av: Dorpan

Du vill inte höra men det gäller att vara ihärdig... även om det svider. Aurora hade en sån/har en sån period (kommer o går) Hon blir hysterisk. men jag lägger o lägger o lägger o lägger utan att säga ett knyst till henne... ibland tar det timmar... men det är ju hennes sätt att testa. Till slut somnar hon av trötthet och det går bättre o bättre... nu har hon ändrat sovtider (innan JAG fatta det....) så har det blivit lättare med. lässtund innan han somnar? nån form av rutin sen bara o va ihärdig. Kanske har du provat allt...men kanske inte tillräckligt länge? Hoppas det löser sig för sånt är as-as-astrist.... styrkekram

2010-10-04 @ 11:02:01
URL: http://dorpans.blogspot.com/
Postat av: Anonym

testa läsa saga..ha en liten lampa tänd...sätt in en liten tvpå rummet lägg honom en stund tidigare låt honom kolla på en kort film

2010-10-04 @ 21:21:30
Postat av: Anonym

Jag hade låtit honom somna i er säng med dig och sedan burit över till hans säng...att han sedan kommer över vid fyra tiden är bara mys <3 Och det håller inte i sig för alltid, jag lovar! Alla mina har fått lov att komma in till oss på natten och sova där rästen av natten...bara Victor som kommer nu, de andra sover så fint i sina sängar =) Men periodvis har det ju varit trångt när vi haft två nattvandrare samtidigt haha. Å andra sidan kommer du om en liten liten stund titta på Sigge och han är TIO ÅR och du tänker shit...jag fick honom ju nyss, i denna farten är han strax 20år :/ Då saknar man tiden när de var små och ville ligga hos en och trängas ;)Ibland kan det vara bra att sluta försöka och bara göra det som fungerar just nu ett tag...alltså att han somnar hos er. Om en vecka eller två så provar ni igen med hans säng, men avdramatisera det fört. För nu när det blivit en kamp av det hela kommer han inte ge sig! Men lägger ni ner kampen ett litet tag så kan det vara lättare att börja om sedan. Gör gärna lite extra mys av det då, idag ska du somna i din säng typ och så går ni och köper en ny godnatt saga och kanske en ny liten nalle som ska ligga där hos honom i hans säng.Det finns tillfällen då man måste vara konsekvent...men det finns oxå stunder då det gagnar alla att backa andas och sedan börja om. Det ska ju trots allt vara ngt positivt och mysigt att sova =)

2010-10-05 @ 13:19:04
Postat av: Anonym

Och ja..det var Naomi här ovan som som vanligt inte kommer ihåg att skriva det i inlägget haha

2010-10-05 @ 13:19:44
Postat av: Jenna

Hihi låter EXAKT som Liam då han va liten! Tror faktiskt killar är i behov av mer närhet än tjejer..iaf när det kommer till mina barn o många andra jag känner barn.

Ligg o gosa me honom tills han somnar i er säng..bär sen in han till sin om det går och sen om han nu går in till er, låt honom få göra det..det där kommer lösa sig tillslut ändå. Man får tänka att småbarnsperioden e kort..haha.

Liam grät JÄMT när vi la han i sin säng o vi va lika ihärdiga vi..men klarade inte av hans gråt..liksom när han hulkade o va helt förstörd..hjärtat gick ju itu. De e ju så små än..så om ni orkar, låt han få vara med er.

När han sen skulle fylla 4år, hade precis flyttat in här i huset då..så fick kidsen varsitt rum.. då läste vi bok för Liam o Nova, sen sa godnatt o han fick ha tänd lampa, sen så va det bra. Det funja..men han va väl mogen först då liksom. Han är fortfarande iofs den som e räddast o kan vakna på natten ibland. Men han drömmer, pratar o går otroligt mycket i sömnen..

Men hur som Ninni..gör som ni själva känner. Men tänk på att han e liten än. Sjuka e när ja nu kollar på Leia..hon e ju sååå liten..men Liam va såååå stor i samma ålder..märkligt det dä..men lir nog så när man får tätt liksom. ;-) Hoppas du hajjar ens hälften av det jag skrivit.. hahahaa.

2010-10-06 @ 00:07:10
Postat av: Filippa

Grym blogg du har! Har du designat den själv? Om inte, var hittar man isåfall designen du använder? Tack :)

2011-07-11 @ 01:52:12
URL: http://gravidforsakring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback